Ας ζητήσουμε τον Κύριο όσο είναι καιρός

Μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες που πρέπει να κατανοήσει κάθε άνθρωπος, αναφέρεται μάλιστα πολλές φορές στην Αγία Γραφή, είναι ότι δεν γνωρίζουμε την ημέρα του θανάτου μας. Την ημέρα αυτή την γνωρίζει μόνο ο Κύριος.

Στην αποκάλυψη 1:18 ο ίδιος ο Χριστός μας λέει ''Εγώ έχω τα κλειδιά του Άδου και του Θανάτου'' και στο βιβλίο του Ιώβ 14:5 αναφέρεται ότι ''Αι ημέραι του ανθρώπου είναι προσδιορισμέναι, ο αριθμός των μηνών αυτού ευρίσκεται παρά σοι και συ έθεσας τα όρια αυτού και δεν δύναται να υπερέβει αυτά''.

Επειδή λοιπόν δεν μας ανήκει το αύριο, αλλά μόνο το σήμερα, έρχεται ο Λόγος του Θεού και λέει ''Ζητείτε τον Κύριο ενόσω δύναται να ευρεθεί επικαλείσθε αυτόν εν' όσο είναι πλησίον. Ας εγκαταλείπη ο ασεβείς την οδόν αυτού και ο άδικος τας βουλάς αυτού και ας επιστρέψει προς τον Κύριον και θέλει ελεήσει και προς τον Θεόν ημών διότι αυτός θέλει συγχωρέσει αφθόνως'' Ησαϊας 55:6,7

Επίσης το Πνεύμα το Άγιο λέει ''σήμερα εάν ακούσητε την φωνή Αυτού (του Θεού) μη σκληρήνητε τας καρδίας σας'' Εβραίους 13:7-Ψαλμός 5:7,8 Ο Ιησούς Χριστός με τη θυσία του στον σταυρό, δίνει σε όλους άφεση αμαρτιών, σωτηρία και ζωή αιώνια και όλα αυτά δωρεάν, κατά χάρη, χωρίς ο άνθρωπος να πληρώσει τίποτε παρά μόνο να τα αποδεχθεί.

Αγαπητέ μου συνάνθρωπε εάν ακόμη δεν έλαβες αυτά τα δώρα από τα χέρια του Χριστού, σήμερα που διαβάζεις αυτά τα λόγια σου δίνεται μια ακόμη ευκαιρία, αφού είσαι ζωντανός, να τα αποκτήσεις κα να ζήσεις αιώνια με τον Ιησού Χριστό στην Ουράνια Βασιλεία Του.
Μην το αναβάλεις για αύριο, δεν σου ανήκει.

Τώρα, σήμερα είναι καιρός ευπρόσδεκτος και ημέρα Σωτηρίας. Ο Χριστός θα σε γεμίσει χαρά και ζωή και ελπίδα. Αυτά δεν μπορεί κανείς να σου τα δώσει. Είναι προσφορά του Ουράνιου Πατέρα. Δέξου την λοιπόν χωρίς αναβολή διότι μετά θάνατον δεν υπάρχει Σωτηρία, δεν υπάρχει πλέον αυτή η προσφορά, αλλά κρίσης και καταδίκη για όσους δεν θα δεχθούν την χάρη του Κυρίου για ζωή αιώνια κοντά Του.

Είθε να μην είσαι από αυτούς που θα χάσουν την ευκαιρία της σωτηρίας.
Ο Κύριος να σ' ευλογεί.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Τετάρτη & Σάββατο απόγευμα :

19.00-20.00  Προσευχή

20.00-21.00  Κήρυγμα από την Αγία Γραφή

Κυριακή πρωί:

10.00-11.00 Προσευχή

11.00-12.00 Κήρυγμα από την Αγία Γραφή

Διευθυνση: 1η Μάη 1 & Σολωμού (κάτω από την αερογέφυρα)

Είσοδος Ελεύθερη

Στοιχεία επικοινωνίας & Χάρτης πρόσβασης

Αριθμός επισκεπτών τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 373 επισκέπτες και κανένα μέλος

Χριστιανικό ραδιόφωνο

 windows media player